UNLIMITED Quota & High Speed Fiber Optic Internet Broadband, Web Design & Development

Web Design & Development
Membina & membangunkan website bercirikan Content Management System (CMS seperti Website Jualan, Perniagaan, Syarikat, Agensi, Korporat, Blog, E-Commerce, Portal, Hotel, Hartanah, Booking System & Landing Page.

Custom Web Design
Membangunkan website yang sesuai dan tepat agar mencapai matlamat sesuatu perniagaan, projek dan strategi dalam pemasaran Online.

Web Maintenance & Management
Servis pengurusan website syarikat atau indivividu yang bergiat dalam jualan produk atau servis termasuk website bercirikan blog. Skop kerja kami adalah mengurus, mengubah dan mengemaskini kandungan halaman website dari masa ke semasa mengikut jadual ditetapkan.

Graphic Design
Mencipta Logo, Flyers, Banner, Header, E-Cover, Poster, Video bagi penjenamaan sesuatu produk atau jualan khususnya kepada peniaga, usahawan mahupun syarikat.

Antara yang disediakan dalam servis membina Website:
– Memuatnaik maklumat, gambar logo syarikat, penerangan produk atau servis jualan ke dalam website sekurang-sekurangnya 5 halaman mengikut pakej yang dikehendaki. Copywriting disediakan jika perlu.
– Membina akaun E-mel profesional website. Contoh [email protected], [email protected], [email protected].
– Membina Contact Form / Subscriber Form.
– Memasang beberapa Plugin terpilih agar wesbsite tampak lebih hebat & ‘SEO Friendly’.
– Memasang Software, Tools, Plugin, Facebook Page, Social Media Button & Live Chat ke dalam Website (jika perlu).

1. Bisnes kelihatan lebih professional dan meyakinkan
Bayangkan pesaing anda ada website tetapi anda tiada. Pelanggan lebih yakin dengan siapa? Malah dengan adanya website, ia mewakili profil bisnes anda dan segala maklumat syarikat, bisnes, mahupun diri anda, ada dalam website.

2. Orang boleh jumpa bisnes anda di “Google”
Trend terkini menunjukkan ramai pengguna internet lebih suka mencari maklumat di atas talian, terutamanya melalui peranti mudah alih. Dengan itu, perniagaan atau perkhidmatan anda perlu berada di hujung jari mereka apabila mereka mencari di dalam sebarang enjin carian.

3. Salah satu platform paling selamat dan mudah
Ramai yang bergantung pada laman sosial seperti Facebook dan Instagram sebagai platform untuk mempromosikan produk dan servis. Tetapi Ingat, anda hanya menumpang beriklan di tempat mereka.

Tidak mustahil laman media sosial atau platform itu sendiri yang ban anda. Ada kes sampai Facebook delete page pemilik tanpa sebarang amaran.

4. Website beroperasi 24 jam tanpa henti
Apabila anda mempunyai website, anda sebenarnya menjalankan bisnes 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun tanpa cuti. Walaupun pada hari minggu, cuti perayaan dan sebagainya.

Mempunyai website adalah seperti mempunyai pekerja yang sanggup bekerja tanpa berehat dengan kos yang sangat rendah.

5. Database Pelanggan
Website boleh dijadikan pusat pengumpulan maklumat proppek atau pelanggan. Dengan website, anda boleh mengumpul info pelawat website anda dan masukkan ke dalam sebuah database pelanggan.

Database ini adalah merupakan aset bernilai bagi sesebuah bisnes agar lebih berdaya bersaing.

Dengan adanya database, anda boleh menghantar mesej berkaitan produk atau servis terbaru anda, promosi serta tawaran menarik kepada pelanggan.

Domain
Domain adalah nama unik yang diberikan untuk alamat (IP address) server komputer seperti web server atau e-mel server di internet. Contoh nama domain adalah seperti:

www.website.com (commercial)
www.website.net (network)
www.website.org (organization)
www.website.edu (education)
www.website.gov (government)
www.website.mil (dotmilitary)
www.website.biz (business)
www.website.info (info)
www.website.my (malaysia)

Hosting
Hosting adalah space harddisk dalam komputer server yang digunakan untuk penyimpanan database, e-mel dan fail website.

– Space / Kapasiti Hosting: Ruang saiz data yang ada dalam hosting. Saiz ukurannya adalah seperti Megabytes, Gigabytes, Terabytes.

Untuk pemilihan pakej dan saiz hosting, anda boleh rujuk di halaman ini https://seller.my/hosting/

HTTPS: Hypertext Transfer Protocol Secure
SSL: Secure Sockets Layer

SSL adalah certificates untuk server. Ianya dipasang untuk mewujudkan sambungan yang encrypted antara browser pengguna & server anda.

SSL Mengelak Kecurian Maklumat Dalam Talian. SSL dan HTTPS sebenarnya berfungsi untuk menjadikan komunikasi antara web server dan web browser selamat dari pencerobohan pihak ketiga.

Tanpa SSL dan HTTPS, komunikasi antara web browser yang anda gunakan dengan mana mana web server berlaku dalam teks biasa. Komunikasi dua hala ini dapat di lihat dan di baca dengan mudah oleh sesiapa yang mempunyai kebolehan untuk melihat data yang berada di dalam talian.

Jika anda mempunyai website yang mengumpul maklumat pelawat (e-mel, nama, nombor telefon, alamat, etc), maka seeloknya website anda haruslah menggunakan SSL. Dengan SSL dan HTTPS, maklumat berkenaan tidak boleh di baca atau dilihat oleh sesiapa sahaja ketika ia di hantar di dalam talian.

Web yang melibatkan transaksi jual beli melalui elektronik dan secara atas talian. Sesuai untuk penjualan pelbagai produk fizikal kerana mempunyai sistem pengurusan stok dan jualan yang sistematik.

Website E-Commerce ataupun juga dikenali sebagai Online Store merupakan kedai alam maya versi Internet. Website E-Commerce menawarkan jualan terus melalui katalog elektronik atau sesetengahnya dengan cara yang lebih inovatif. Pelanggan boleh memesan barangan atau servis dengan mengisi borang Online yang disediakan.

Website E-Commerce yang khusus digunakan untuk melaksanakan transaksi jual beli secara Online. Sebagai contoh, produk digital boleh dimatturun manakala produk fizikal dihantar secara pos. Antara website E-Commerce popular dengan konsep yang sama adalah seperti Ebay, Amazon.com dan yang terkini mendapat liputan berikutan disenaraikan dalam pasaran saham di NYSE, Alibaba.com.

Satu lagi jenis website E-Commerce dirujuk sebagai cybermall atau gedung membeli-belah. Di muka hadapan website E-Commerce jenis ini biasanya mempunyai banyak kategori barangan atau servis yang ditawarkan. Pengendali biasanya akan mengenakan caj tertentu kepada peniaga yang mengiklankan barangan. Pengiklanan percuma juga kadangkala dibenarkan tetapi sesetengahnya terhad penggunaan

Payment Gateway ialah satu aplikasi sistem E-Commerce yang disediakan untuk membolehkan transaksi permindahan wang dibuat secara Online sama ada untuk tujuan jual beli Online atau lain-lain urusan. Bagi peniaga atau usahawan Online, penggunaan payment gateway amatlah memudahkan dalam transaksi jual beli.

UNLIMITED Quota & High Speed Fiber Optic Internet Broadband, Web Design & Development

Servis cas harga bagi membina website adalah serendah dari RM900 – RM5,000. Harga mungkin berbeza-beza mengikut pemilihan design, web tools system & saiz projek halaman website yang hendak dibangunkan.

Untuk mendapatkan sebutharga servis membina website, sila hubungi / WhatsApp kami untuk perbincangan dan kami akan memberikan pakej sebutharga untuk projek website yang anda mahukan.

Kami menerima pembayaran melalui  FPX Payment Gateway, Manual Online Banking, CDM, ATM Transfer.

Bayaran deposit 60% (min. sebutharga RM900 dan ke atas) untuk kami memulakan kerja membina website. Setelah anda berpuas hati dengan website yang disiapkan, bayaran baki 40% lagi perlu diselesaikan (max. 3 hari) dan setelah itu kami akan berikan maklumat administration website anda.

Tiada lain-lain caj tersembunyi. Pakej harga tersedia dengan nama Domain .com. .net, .org + Hosting, Akaun e-mel, Sistem Shopping Cart, Online Form & Payment Gateway (jika perlu). Anda hanya perlu membayar yuran domain & hosting pada tarikh pembaharuan tahun berikutnya.

Selepas pembayaran deposit dilakukan, kami akan menghantar e-mel kepada anda senarai maklumat yang perlu anda isikan dan hantarkan kepada kami. Antara maklumat atau fail dokumen yang perlu diberikan adalah seperti:

 1. Logo syarikat / perniagaan dalam “softcopy” (jpg, jpeg, png, gif, psd)
 2. Nama syarikat / perniagaan & domain website anda
 3. Senarai e-mel yang ingin didaftarkan
 4. Imej yang akan digunakan pada banner/slideshow dan maklumat yang hendak diletakkan pada banner/slideshow.
 5. Alamat perniagaan / telefon

Kandungan halaman website seperti:

• Homepage
• About Us
• Service (servis / perkhidmatan)
• Product (produk fizikal atau digital)
• Portfolio / Project
• FAQ
• Testimonial / Review
• Order Form
• Contact Us

Proses pembinaan website untuk siap biasanya mengambil masa sekitar 5-7 hari waktu bekerja (kecuali hari Sabtu/Ahad/Cuti Umum).

Mungkin juga memakan masa 14-30 hari waktu bekerja. Bergantung kepada kandungan halaman dan projek website yang dibangunkan.

Sementara kami menunggu anda mengumpul atau menghantar bahan-bahan maklumat seperti kandungan teks, info artikel, gambar, audio, video atau apa-apa fail berbentuk softcopy untuk dimuatnaik ke website, kami akan memulakan kerja dengan memasang dan menyusun atur rangka website.

Perubahan akan dibuat untuk mencapai objektif projek. Proses kerja kami adalah berturutan, kami akan melakukan kerja-kerja secara berperingkat – kajian, konsep, lakaran, koding dan reka bentuk akhir dan kami akan membuat semua semakan yang anda perlukan. Tetapi apabila setiap kerja telah anda luluskan, bermakna tiada lagi perubahan yang boleh dibuat.

Jika ada sebarang perubahan selepas ini, kami akan merunding semula bajet. Perubahan-perubahan yang mungkin akan dikecualikan selepas reka bentuk diluluskan adalah perubahan kecil seperti perubahan ayat atau mungkin reka bentuk kecil.

Perubahan yang diminta bermakna masa juga ditambah (bukan dalam lingkungan awal masa yang dipersetujui di awal projek).

Kami berikan anda bantuan teknikal asas, panduan urus dan tutorial cara mengendalikan website dengan PERCUMA melalui e-mel / WhatsApp setelah website anda siap dibangunkan dalam tempoh yang dinyatakan dalam pakej sebutharga.

Kami bersedia membantu dan bekerjasama dengan anda. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut dan perbincangan harga.

Maintenance job includes the following (but Optima can customize where necessary):

 • Modification and Addition of Website Content
 • Image Manipulation and Addition (client supplied images) Newsletter & e-mail list maintenance
 • Shopping cart product updates
 • Update announcements, articles, etc.
 • Replace images i.e. pictures & graphics
 • Adding/removing pages
 • PDF creation and uploading
 • etc

Proses untuk membina website dimulakan dengan perbincangan awal agar kami mendapat maklumat gambaran penuh tentang website yang hendak dibangunkan lebih tepat dan jelas mengikut citarasa kehendak pelanggan.

Jika anda mempunyai sebarang cadangan atau pertanyaan berkenaan pembinaan website, ajukannya dengan menghantar e-mel kepada kami di admin[at]seller.my @ melalui mesej WhatsApp di nombor 016 5260769 untuk respon segera.

Anda juga boleh mengisikan maklumat pada borang Online di bawah halaman untuk mendapatkan pakej sebutharga website yang dikehendaki dan kami akan menghubungi anda semula dengan secepat mungkin.

Anda ada idea atau cadangan menarik mengenai website baru anda? Kongsikan kepada kami.

85% of people research a business or service online prior to making a purchase decision. How can a website help your business?

Typically, your prospects may use search engines like Google & Yahoo to find your website when seeking information about your products and services that your business offers. If they cant find your website, they may well choose other companies.

Add incredibility to your business. Attract new customers from Google and other search engines.

Depend on your business requirements, the cost to hire a website designer to develop website is between RM900 and RM5,000. Some agency could charge it up to RM12,000 for extra services such as custom design, SEO services and yearly maintenance.

Domain and hosting renewal is compulsory to maintain a website. Yearly fee for .com domain is RM50, .com.my is RM80 and .my is RM120. Shared hosting fee is normally RM100-900. VPS server are ranging from RM2,000 to RM10,000 depending on the server requirements such as CPU, Memory, bandwidth, control panel and etc.

A domain name is your unique internet identity that is used by the public to locate and communicated with you in cyberspace. It is formed by the rules and procedures of the Domain Name System (DNS), your registered domain name will be registered in the global DNS accessible all around the world.

A top-level domain (TLD) is one of the domain names that is at the highest level in the hierarchical DNS, it is not bind to any country and is registered under the global records at Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).

Top Level Domain (TLD) extensions such as .com, .net, .biz, .org or others are a popular choice, none binding to any specific country, does not require supporting documents to register, no keyword restriction, has a shorter domain extension & it cost less when compared to country code domain extensions. It comes with build-in DNS management tools and optional domain privacy protection can be add-on if needed.

Web hosting is a type of internet hosting service that allows individuals and organizations to store their website in the cloud accessible via the World Wide Web and to have e-mail functionality which users can receive e-mail send to their domain extension (ex: [email protected]).

In basic terms, web hosting is where your website actually lives. Or to get slightly more fancy about it: a website is a collection of files that exist on a server connected to the internet and accessible to be viewed via a web browser.

When someone visits the given domain, these website files are displayed within the web browser as the actual website. When you combine the website files with the hosting server and a properly-pointed domain, you have all the ingredients necessary for a website to be visible online. And that, in a nutshell, is web hosting.

Shared hosting is a hosting environment where multiple users share the same server resources to power their hosting features such as website, e-mail, database, storage, DNS and more. This reduces the cost of hosting to make it affordable and yet maintain its reliability when resources are equally and fairly shared. Shared hosting servers are designed to cater such a need where all users’ data are.

Shared web hosting is simply when one server hosts multiple customers. This is the most common and cost effective option for web hosting, and something we excel at truth be told. Our shared web hosting servers are configured for maximum security and performance relative to the number of customers, and types of websites, being hosted. In other words, there’s no need to give any thought to the other websites on the same server as you; we’ve got all that handled.

Cloud hosting pools resources from multiple virtual server instances of physical servers. Cloud hosting is noted for its reliability, scalability, and flexibility, making it ideal for businesses and websites that need to maintain fast load times, despite surges in traffic from sales or promotions.

The primary difference between shared vs. cloud hosting is that on cloud hosting the website files actually exist on multiple servers, these servers themselves are also shared so it’s kinda-sorta like having multiple, duplicate shared hosting accounts. The reason is that with shared hosting if the one server goes down, the websites become unavailable, but with cloud hosting if one server goes down then the other cloud servers ensure that the websites remain available online.

A VPS is a virtual environment on a dedicated server, through hardware hypervisors multiple virtual machines (VMs) can be created with an allocation of the dedicated servers hardware. The benefit of this over a dedicated server is that it keeps the cost down and you can get resources closer to what you need. In addition to this you can expand the server with little more than a restart needed rather than lengthy downtime.

A cloud server is a cluster of dedicated servers with VMs spread across them multiple times. This gives you all of the benefits of the VPS but with the assurance that a failure that may take a dedicated or VPS offline, such as disk, RAM, CPU or motherboard failure, will not take our Cloud platform offline.

It basically works like this: if you intend to conduct E-Commerce on your website, accepting credit cards and selling goods or services, then you need the Business plan. If you don’t need E-Commerce functionality, but do intend to host more than one domain, then the minimum 10gb disk space should be perfect for you. If your intention is to host a single domain without E-Commerce , then the 5gb plan should meet your needs. It’s really just those determine the best plan for you.

An SSL Certificate (Secure Sockets Layer), also called a Digital Certificate, creates a secure link between a website and a visitor’s browser. By ensuring that all data passed between the two remains private and secure, SSL encryption prevents hackers from stealing private information such as credit card numbers, names and addresses.

If you sell products or services on your website and accept credit cards online, you need an SSL Certificate for website security. If you don’t sell online but want to add credibility to your website, a Site Confirm Seal may be sufficient.

As part of the process of issuing an SSL Certificate, a Certificate Authority (CA), such as Network Solutions, authenticates the purchasing company’s identity. The CA verifies the purchaser’s credentials using WHOIS database information, Dun & Bradstreet data, articles of incorporation, government-issued photo ID’s and/or other credible sources.

This comprehensive approach to identity validation ensures that an SSL Certificate is a reliable symbol of your company’s trust worthiness. In turn, your SSL certificate shows customers that your business is legitimate and that it’s safe to conduct business with you online.

Bandwidth in website hosting is the amount of data your website can transfer to your users in a given amount of time. Typically bandwidth is calculated and sold by Gigabytes (GB), but some web hosting companies may offer “unlimited bandwidth”. We’ll discuss more on that later.

The easiest way to understand how bandwidth works is to think of it as a diameter of the pipe.

A large pipe can deliver more water at one time than a small pipe. That’s because a larger pipe has more capacity to do so. In the same way, having more bandwidth means that more website data can be moved at one time.

The amount of bandwidth you have determines how quickly your website can deliver content to your visitors during peak traffic times. It is a vital part of growing your audience and increasing your sales.

Higher bandwidths allow website owners to have more dynamic features and content on their websites which can be more appealing to their visitors.

Web design service at affordable rate for every business industry with every necessary web system software’s included such as drag + drop page modern design template & Fully Responsive  to all screen sizes.

Features Of Web Packages

 • Design & add banners with images, videos, text and titles.
 • Adjust fonts, colors, borders, backgrounds, and more.
 • Easily customize layout, sizing, and spacing.
 • Built-in support for text in any language.
 • Mobile responsive design looks great on any device.

Pro web Solution is an experienced full service digital agency specialising in website design & development, e-commerce, web hosting, mobile website, online branding, online marketing strategy, digital marketing, social media, graphic design, photography, copywriting, and more.

Front End & Back End Page Builder. Build a responsive website and manage your content easily with intuitive website Front end editor. Create stunning and beautiful pages with award winning drag and drop builder.

We Offer Content Management System (CMS) Web Design Service at Affordable Price. Corporate Web Design Corporate website is a crucial pre-sales tool which keep your business successful and ahead among competitors. E-Commerce Web Design Selling physical products and digital downloads to subscriptions, content and even appointments without boundaries.

WYSIWYG Web Editor is an acronym for What You See Is What You Get. Implies a user interface that allows the user to view something very similar to the end result—while the document is being created. The most widely used WYSIWYG program is the Microsoft Word, a program which is used for composition, editing, formatting and printing of any sort of written material.

Pro web Solution is an experienced full service digital agency specialising in website design & development, e-commerce, web hosting, mobile website, online branding, online marketing strategy, digital marketing, social media, graphic design, photography, copywriting, and more.

Blog is like a website, similar to an Online journal, that includes chronological entries made by individuals. The word blog was derived from the combination of the word web and log. Blogs typically focus on a specific subject (Economy, business, entertainment news, etc.) and provide users with forums (or a comment area) to talk about each posting. Many people use blogs as they would a personal journal or diary.

We Offer Content Management System (CMS) Web Design Service at Affordable Price. Corporate Web Design Corporate website is a crucial pre-sales tool which keep your business successful and ahead among competitors. E-Commerce Web Design Selling physical products and digital downloads to subscriptions, content and even appointments without boundaries.

A contact form is a standard web page on a website used to allow the visitor to contact the website owner or people who are responsible for the maintenance of the site. The page often contains one or more of the following items: a mailto link to an E-Mail address. Every website needs a contact form, so people can contact you about your products and services.

We Offer Content Management System (CMS) Web Design Service at Affordable Price. Corporate Web Design Corporate website is a crucial pre-sales tool which keep your business successful and ahead among competitors. E-Commerce Web Design Selling physical products and digital downloads to subscriptions, content and even appointments without boundaries.

We do embedding Google maps for your business location to your own website. Google Maps is a web mapping service developed by Google. It offers satellite imagery, aerial photography, street maps, 360° panoramic views of streets, real-time traffic conditions, and route planning for traveling by foot, car, bicycle and air, or public transportation.

Pro web Solution is an experienced full service digital agency specialising in website design & development, e-commerce, web hosting, mobile website, online branding, online marketing strategy, digital marketing, social media, graphic design, photography, copywriting, and more.

Social share buttons like Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest prompt your website visitors to share your content on their social media timeline. This allows your content to be seen by their friends and followers who can then add comments, like, and re-share it. Adding social sharing buttons to your website can help you: Get more traffic to your website.

laman-web-Free-Website-Layout-Design

Live Chat is a service that allows businesses to communicate, or chat, in real time with visitors to your Website. Live Chat applications are commonly used to provide immediate customer support and information to clients and customers. Live Chat is like E-Mail on steroids or a phone call using text. Live Chat is one of the more flexible tools you can use on your website. It helps you support customers in need of help.

laman-web-Free-Website-Layout-Design

E-Commerce Web Packages

 • Sell to local / international customers
 • Sell physical & digital products
 • Menu manager
 • Powerful shopping cart
 • Drag & Drop Layout Manager
 • Customer login & register
 • Customer CSV bulk uploading
 • User registration, order tracking and account management features
 • Unlimited photos per product
 • Auto generated image alt text for SEO
 • Thumbnail photos created automatically
 • Photo thumbnails on product pages
 • Instant photo zooming
 • Product image watermark
 • Photo manager to organize photos
 • Open large images in a popup / lightbox
 • Set category image size
 • Set product image thumbnail size
 • Show product image in shopping cart
 • Support video (Youtube, Vimeo & etc)
 • Latest products list
 • Featured products list
 • Related products feature
 • Product wish list
 • Newsletter system
 • Gift voucher & Coupon
 • Integrates with any live chat software
 • Like/ Share on Social Media via button
 • Promotional banners
 • Product label & Special products list
 • Special product countdown timer
 • Discount based on quantity
 • Discount based on customer group
 • Bulk discounts per product

Give customers the option of pickup, local delivery or shipping. Restrict options available based on customer location.

 • Limit shipping methods by country
 • Define your own shipping rates
 • Multiple shipping zones
 • Limit shipping methods by state
 • Flat rate per order
 • Weight calculation
 • Free shipping based on order total
 • Per item shipping
 • Multiple Payment Method (Billplz, Toyyibpay, Senangpay, Bank Transfer, COD, PayPal)
 • Multiple Shipping Method (Weight Based, Flat Rate, Per Item Shipping)
 • Shipping (Flat Rate, Weight Based, Pickup from Store)
 • Reports (Sales, Products, Inventory, Customers)
 • Multiple Currencies
 • One-page checkout
 • Guest Checkout
 • Sales report
 • Sales tax report
 • Shipping report
 • Product returns report
 • Coupon report
 • Best selling products
 • Most viewed products
 • Top customers
 • Revenue per customer
 • Customer reward point
Servis Bina Kedai Online, pereka website, web designer, web developer, pakar laman web, bina website, pakar website, pereka wesbsite, khidmat laman web, web jualan, web perniagaan, web korporat, web design malaysia price

The Expert Web Designer & Web Developer. Create a stunning website that you’ll love!

Filled Out The Form & Get a FREE Quote


Here What You Get!

- High Speed Network
- FREE SSL (HTTPS) Certificate
- 5-10 E-Mail Account

- CMS Backend Admin
- 100% Fully Responsive
- Professional Layout Design
- Advance Page Builder Software
- Unlimited Web Pages

- Up to 2 - 50 Pages Design
- Unlimited Online Forms

- Google Maps
- Gallery Photo
- Banner Slider
- Page Builder & Addons
- WYSIWYG Editor
- Contact Form
- Google Maps
- Social Share Buttons
- WhatsApp / Live Chat

Bonus:
- SEO On Page

- Google Tag Manager
- Google Search Console
- Google Analytics
- Facebook Pixel
- Copywriting
- 24x7 Server Support
- 100% Satisfaction Guaranteed
- 99.99% Website Monthly Backup
- Google Search Submission
- All Packages Included

- Highly flexible
- Easily add, edit, delete content
- Change appearance of the site
- Auto & Manually Backup
- 12 Months Basic Support